170. Mr. Roozen

1

2
V.l.n.r.: Tiny Martens, Peter Steenbakker, mr Roozen, Jan Keizer, Ton Schoonhoven
We zaten drie jaar in de klas van mr. Roozen (UDO, Uitgebreid Doven Onderwijs).

3
Roeien met klasgenoten en mr. Roozen in de buurt van Ablasserdam (schoolreis).

4
Surpriseavond bij zijn leerlingen.

Mr. Roozen was drie jaar lang mijn leraar geweest. Heel aardige man, veel geleerd van hem.
Jammer genoeg was hij op jonge leeftijd dodelijk verongelukt. Ik geloof rond 1970 of later.
Ik heb zijn vrouw en kinderen heel goed gekend en Mia Roozen had vreselijke moeilijk leven gehad. Na overleden van haar man kreeg de dochter Ellen ook dodelijk ongeluk. Vreselijk en Mia kwam nooit bovenop en stierf later van verdriet. Heb ik haar terwijl zij op bank lag met medicijnen tegen stress en hartproblemen, gesproken. Later kwam ik nog terug naar haar huis, maar het huis was leeg. Bij informatie bij de buren kreeg ik te horen dat mevrouw Roozen overleden was. Van te voren wist ik toen niet!!! Totaal kapot zat ik achter de stuur te janken..... Ik mis ze nog steeds, maar in ieder geval ben ik ze nog steeds dankbaar wat ze voor mij gedaan hadden, zoals regelmatig bezoek bij hun huis en zeer goed contact met hele gezin.....

Jan Keizer

Reactie plaatsen

Reacties

Jan Keizer
9 jaar geleden

Hallo Jeanine Roozen

Je emailadres klopt niet, want ik wou de foto's naar jou sturen, helaas kreeg ik tegenbericht dat je emailadres niet klopt. Dus graag je emailadres naar jan.kei@hotmail.com sturen en bedankt!

Jeanine Roozen
9 jaar geleden

Hallo. Wat leuk om te lezen. En wat leuk om die foto's te zien. Ik ben de jongste dochter van mr Wim. Fijn te lezen wat je over hem schrijft. Zou je die foto s aan me kunnen mailen?

Groet Jeanine.

Diana en willem
11 jaar geleden

Hoi Jan Keizer, Ongelofelijk verhaal, want ik ken mhr Roozen wel van vroeger. Ja, Hij heeft met Evert van Kreij in de gang van onze school gepraat.Daarna heb ik hem niet meer gezien. Maar ik vond hem heelspontaan man, maar hij gaf ons nooit les.

Diana en willem