294. Bart Bosch haalde HTS-diploma (1978)


Bart Bosch bekijkt met zijn vader en moeder een bouwtekening die bij zijn werkstuk hoort.

Dankzij doorzettingsvermogen en sterke wil heeft Bart prachtige resultaten gehaald namelijk HTS-dploma in zijn zak en woont nu in Nieuw Zeeland met prachtige en verantwoordelijke baan: bouw-constructeur.

Reactie plaatsen

Reacties

diana en willem
11 jaar geleden

Hoi Jeannie,
Geweldig van jouw broer Bart. Hij heeft zeker wel een doorzettingsvermogen. Logisch dat jouw ouders heel erg trots op jouw broer is. je bent ook zeker trots op jouw broer Bart. Zie je hem wel vaak, of niet?? Even vragen, hebben veel dove jongens uit st. michielsgestel vroeger ook weleens HTS ook gestudeerd??
Bijvoorbeeld rond in 1975 of zo???

Diana en willem

Jan Keizer
11 jaar geleden

Jeannie

Bedankt voor je verhaal, hele nacht niet kunnen slapen door lichtinval pffff... en ik heb de naam bouwdeskundige verbeterd naar bouw-constructeur.

Jan Keizer

Jeannie de Vrije Bosch
11 jaar geleden

Mijn broer Bart heeft 6 jaar HTS gestudeerd en het was wel zwaar voor hem geweest.
Boven aan de voorkant in de grote slaapkamer is een tussenwand met een deur in het midden gebouwd. Dan wordt van 1 grote slaapkamer een 2 kleine slaapkamer gemaakt. De ene is van Bart en de andere de mijne.
Bart zat in zijn kamer hard te studeren en ook s nachts.
Ik kon s nachts de lichten van de lampen in zijn kamer door de spliten van de deur en tussenwand zien. Ik kon niet slapen van licht van zijn lamp en zei vaak tegen Bart dat hij moest slapen, want hij kan niet de hele nacht doorstuderen.
Hij was wel erg moe van s nachts studeren en sliep vaak na het avondeten op de bank.

Bart is niet bouwdeskundige en is een bouw-constructeur.

Jeannie