Mededelingen, informatie, enz.....

We gaan lekker verder met vervolgwebsite IvDVariatie 2 en jullie veel kijk- en leesplezier....

Emailadres blijft dezelfde: ivdvariatie@gmail.com

Jan Keizer

Reactie plaatsen

Reacties

Famke
4 jaar geleden

Ik zou graag een van uw gepubliceerde foto's gebruiken voor een werkstuk van school. Vindt u dit goed?
Met vriendelijke groet, Famke

Henri spreeuwenberg
10 jaar geleden

Ik vraag me af of er nog foto's zijn van t internaat huize martinus van beek jaren 70-80

Rina Gartsen partner van Wim Gartsen
11 jaar geleden

Hallo
ik Ben Rina partner van Wim Gartsen uit tegelen woont nu in beek Ubbergen wie kent wim nog
29-4-1944

Rini Kolster-Willems
11 jaar geleden

Dag Jan Keizer,
Hoe stuur ik foto's van St.M.Gestel?
Laat je mij weten, hoe ik het moet doen om foto's in IVDvariatie te plaatsen.
We zijn van 1953 tot 1968 op het instituut gezeten.
Hopelijk hoor ik nog van je!
Met vriendelijke groeten van Mevr. Kolster-Willems.

Jan Jonkman
11 jaar geleden

Hallo Ad de Bruijn. Ik ben één van de vrienden van Ad. Dielemans. Ik ken jou niet en ik heet Jan Jonkman en ken Ad Dielemans wel meer dan 60 jaar. Ad Dielemans kwam op het instituut in 1941, eerst een jaartje op voorschool. Ad verliet het instituut als 14 jarige om thuis de bakkersvak te leren op de horende vakschool in plaats van op het instituut. Later moest hij de bakkerszaak van zijn vader overnemen in Etten, later Etten-Leur. Op het instituut was hij slechthorend en volgens mij moet hij op 25 mei 77 jaar worden en ikzelf ben ook al 77 jaar oud, vandaar dat ik hem goed kende. In 2010 troffen wij elkaar weerzien na 60 jaar tijdens de WDD in Den Bosch.
Zijn vaste klasgenoten van begin af waren: Joop Langenberg(ov.), Koos Jansen, Piet van der Zalm, Leo Verhagen(ov.), Gerard Mulder, Peter Heezemans, Evie Kuypers, Thomas van Velzen, Ben Scheinsberg, Tonnie Ploegmakers, Jan Faber(ov.) en Jan v.d. Ende(ov.).
Bij zijn laatste schooljaar zat Ad Dielemans, Jan v.d. Ende, Jan Faber en ikzelf in de specials klas van Br. Ignatio, de latere UDO.
Ik heb nu geregeld contact met Ad via de mailbox en soms sms-en en heb zelfs zijn e-mail-adres en sms-nummer. Je kunt wel via Ad vragen naar mijn e-mail-adres of sms.nr.
Ik weet nu ook wat er met hem aan de hand is met zijn longziekte en daar ben ik wel iets van geschrokken. Ik wens Ad Dielemans heel veel sterkte toe en zal de komende tijd aan hem denken.

Ad de Bruijn
11 jaar geleden

Geachte lezer,

Bij deze wil ik graag een oproep doen naar de vrienden, klasgenoten, leeftijdsgenoten van Ad Dielemans. Ik durf echter niet te zeggen wanneer hij op het instituut heeft gezeten. Hij is momenteel rond 77 jaar oud. Als u toen goed contact heeft gehad met Ad, laat me aub contact opnemen. U kunt via de beheerder mijn emailadres vragen.

Groetjes Ad de Bruijn ( ook oud leerling van IvD)

Maak jouw eigen website met JouwWeb