292. Tim Isakh en Sandra Jansen (1978)


Tim Isakh
Hij was jonge ivd-leerling geweest en helaas is op 28 september 1978 op zijn 11-jarige leeftijd na kortstondige ziekte overleden.


Sandra Jansen

Reactie plaatsen

Reacties

Judith
5 jaar geleden

Hallo M.Isakh,

Ik heb je zoon gekend, vroeger reisde ik met Tim elke vrijdag en zondag met de trein samen mee. Hij verhaalde leuk en hij was ook slim. Mijn vader heeft jou ook vroeger vaak op het perron gepraat. En bij IvD elke eetpauze liep hij altijd als laatste, langzaam. Ik keek vaak om naar hem en vroeg hem: Moet je niet eten? Iedereen was daar al. Hij zei: Pfff, laat me lopen....Judiiii ga jij maar doorlopen! Ik zei oke. Hij liep altijd rustig door...zolang hij zelf wilde. Dat gezicht vergeet ik nooit meer!

m. isakh
10 jaar geleden

Geachte beheerder,
Wilt u mijn reactie aan Diana en Willem verwijderen?

Met vriendelijke groet,
M. Isakh

diana en willem
11 jaar geleden

Hallo lezers,
Ik ken Tim Isakh van vroeger, want hij woonde vroeger in Nijmegen of zo. Toch? Hij wilde later politie worden als hij nog leefde. Hij is ongeveer nu al 45 jaar oud. Klopt dat? Onvoorstelbaar dat hij er niet meer is. Even vragen! Hoe komt dat dat hij lang geleden overleden is? Wat is de oorzaak? Ik ken sandra jansen wel want zij woont waarschijnlijk in zwolle. Sandra zag er heel leuk uit, vind ik.
Als je haar ziet wil je haar heel veel groeten van mij. Ik denk dat zij mijn naam wel kent,

Gr diana en willem