298. Jan en Mia Jonkman


Mia en Jan Jonkman

Foto aangeleverd door Jan Jonkman

Reactie plaatsen

Reacties

Jan Jonkman
11 jaar geleden

Rene, bdankt voor je compliment en je weet nu hoe ik er nu uitzie met Mia. Deze foto is twee jaar geleden gemaakt door mijn hele goede vriend die bij ons op bezoek kwam. Heel gezellig gehad met ouwehoeren over vroeger en anders openlijk wat over elke andere problemen van hemzelf uit luchten en het is net alsof ik een luisterend oor voor hem was. Bij het afscheid nemen gingen wij hem uitzwaaien en mijn goede vriend maakte ook snel deze foto als zijn aandenken. Daarom stonden wij ook haastig met onze door de weekse kleding even gingen poseren vóórdat hij in de auto stapte en naar Nijmegen moest rijden. Hij kwam wel onaangekondigd bij ons maar als goede vriend vond ik het niet zo erg en hij is altijd welkom bij ons. Vorig jaar op ongeveer hetzelfde tijdstip kreeg ik een mail van de dochter van mijn goede hetzelfde vriend dat haar vader plotseling was overleden in zijn slaap. Hij had tijdlang wel last van de trombose aan één van zijn benen en liet het ook mij zien hoe het eruitzag tijdens het bezoek. Hij was maar 74 jaar geworden en werd in stilte gecremeerd. Dat was voor mij wel schrikken en niet te willen geloven dat hij er niet meer is en het leek wel erop dat hij van te voren goed afscheid van ons genomen. Zo dacht ik nu iedere keer weer: ,Weer een goede vriend kwijt'. Zo zie je maar weer als je echt ouder wordt, er gaan heel wat mensen om je heen ,weg'.Een driekwart deel van mijn vriendenkring leven allemaal niet meer en toch heb nu tal van nieuwe vrienden bijgekomen. Een bekende spreekwoord is; ,Van je vrienden moet je het maar hebben'.

Rene van der Veen
11 jaar geleden

Hallo Jan Jonkman Ha! Ha! Ha1 zo eindelijk zie ik je nu weer van 60 jaar geleden toen je een leuke jochie. En dan bent je nu al 77 jaar en ziet wel goed uit en uw vrouw Mia ook hetzelfde. Gelukkig je hebt wel goed geheugen van het verleden jaar wat je op ivd hebt overal goed gezien en meegemaakt. Vooral het bijzonder hebt je op ivdvariatie zeer buitengewoon op website goed geschreven over het verleden jaren. Verder hoop ik dat je nog vele jaren moge blijven op ivdvariatie op website schrijven. Voor mij en Frans v Rijn en iedereen vinden het zeer belangerijk.
Rene en Paula wensen Jan en Mia nog vele jaren goed en gelukkig mogen blijven leven en proost van onze drank op jullie gezondheid!!! Rene van der Veen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb